Pris på hurtiglading

Skrur opp prisene

I takt med økende strømpriser er det nå flere aktører som setter opp prisene på hurtig- og lynlading.

ØKER: Circle K er blant aktørene som nå øker prisene på hurtiglading – prisene øker med over 30 prosent. Foto: Jeppe Gustafsson/Shutterstock
ØKER: Circle K er blant aktørene som nå øker prisene på hurtiglading – prisene øker med over 30 prosent. Foto: Jeppe Gustafsson/Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi skal ikke mer enn to dager tilbake i DinSide-arkivet for å finne en artikkel om at det akkurat den dagen var billigere å hurtiglade bilen enn å lade den hjemme.

Årsaken var at de svært høye strømprisene på tampen av måneden var så mye høyere enn hva strømstøtten ville bli for måneden, at differensen ble høyere enn kostnaden på flere av landets hurtigladere.

Øker prisene

– Prisøkningen kommer som en effekt av strømprisene, slik at vi kan fortsette å drifte og videreutvikle vårt ladetilbud i Norge, skriver Mer i en pressemelding, der de opplyser om at prisene på hurtig- og lynlading øker på deres ladestasjoner fra 1. september.

Registrerte kunder må nå betale 7,99 kroner per kWt når de hurtig- eller lynlader, mens drop-in-kunder må betale 8,39 kroner per kWt. Da vi sjekket tilsvarende priser to dager tidligere var de på henholdsvis 6,39 og 6,79 kroner. Prisøkningen er altså på 1,60 kroner eller da inntil 25 prosent.

Fortsatt får Coop-medlemmer 8 prosent i medlemsbonus på Mer-ladere, og ordningene med rabatt på 5 og 10 prosent etter henholdsvis 500 og 1000 kroner brukt på lading i løpet av en måned gjelder fortsatt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer