VW ID. 4

Skulle ikke skje!

Bilder lekket ut av VW's storselger

INGEN OVERRASKELSER: Det skulle ikke mye fantasi til å skjønne at nye ID-4 ble seende slik ut. Den har en uvanlig design til VW å være, men føler opp linjene fra ID-3. Foto: VWIDTalk
INGEN OVERRASKELSER: Det skulle ikke mye fantasi til å skjønne at nye ID-4 ble seende slik ut. Den har en uvanlig design til VW å være, men føler opp linjene fra ID-3. Foto: VWIDTalk Vis mer
Publisert

Bildelekkasjen er nok ikke VW veldig glade for. Det er ikke første gang kineserne slipper bilder før tiden, og bildene som er lekket denne gang, skal ifølge nettstedet Electrek komme fra FAW Volkswagen, som er den kinesiske avdelingen av Volkswagen.

Bildene ble postet i går på diskusjonsforumet VWIDTalk. Som navnet sier, handler forumet om Volkswagens elbilsatsning under ID.-navnet.

ID. 4 er basert på den samme fleksible plattformen som ID.3, som blir den første elbilen ut med helelektrisk plattform fra VW.

ID. 4 er så og si identisk i størrelse med den kommende el-SUV-en Skoda Enyaq, som vårt søsternettsted elbil24 allerede har testet.

Designen var kanskje ingen overraskelse. Den ligner i det hele tatt veldig mye på dårlig maskerte bildene Volkswagen allerede har gått offentlig ut med.

Bilen skiller seg klart fra Enyaq, som fører samme design som eksisterende modeller.

Det vil si strammere linjer og markert grill. Interiøret blir antagelig ganske likt. En liten skjerm for instrumentpanel skjerm og headup-display foran føreren og en 13-tommers multimediaskjerm.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer