Slappfisk

75 hestekrefter skremmer ikke vannet av noen, men vi kunne vært tilbøyelige til å være mer rause med superlativene hvis prisen hadde vært en annen - til godt over 250.000 kroner er kravene til motor litt strengere enn kun tilstrekkelig.

Publisert
Sist oppdatert

Selv om det koselige utseende tar deg med storm. Kommer du fort ned å beina når du starter motoren. Bare lyden gjør at du fort får bange anelser.

Slappfisk

Vi skal ikke ta for hardt i selv om det er veldig fristende. Denne motoren anbefales ikke til langkjøring og turer med mye vekt i bilen. Til det er den for treg. Forbikjøringer er vanskelig og du merker godt hvis du kjører i motvind. Også hjulspor fylt med vann lager mye motstand. Motbakker er tungt og du må planlegge for å komme deg opp i fart i akselerasjonsfeltet. En akselerasjonstid fra 0 til 100 kilometer timen på 15,6 sekunder og en toppfart på kun 161 kilometer i timen sier jo også sitt.

Det er kanskje ikke dette som er bilens kjerneområder, men det kan være greit å vite. Det finnes tross alt en konkurrent som har 35 hestekrefter ekstra og som begynner nesten 10.000 lavere i pris, Peugeot 206 CC.

Til Boblas forsvar

Skal du øse ut over 250.000 kroner på en nusselig og søt kabriolet så er den fin til bykjøring og småkjøring i lave hastigheter. Bobla er slik at den frister deg opp av sofaen og ut på kjøretur. Med taket nede er den en perfekt handle- og cruisebil for bybruk. Den røde testbilen klarte i hvert fall det med glans.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer