Slik ble testen gjennomført

GPS-ene er testet i daglig bruk, og sammenlignet side om side.

Publisert
Sist oppdatert

GPSene har vært i daglig bruk på veinettet i Oslo og Akershus, og er sammenlignet side om side i bilens frontrute. Et av de viktigste testkriteriene var derfor hvor enkle de var å betjene når du sitter i bilen.

Husk at det ikke finnes en eneste GPS i hele verden som har 100% kartdekning overalt. Et svært viktig poeng vil derfor være hvor gode de er til å rute deg fram til målet om du skulle kjøre utenom den ruten GPSen har beregnet, og hvilke alternativer den gir deg underveis.

Selv om alle GPSene ledet oss fram til de ulike adressene vi matet dem med, hadde de enkelte ganger ulike veier til målet. Dette er til å leve med, men i de tilfellene vi ble ledet inn på svært ukurante veier har vi trukket for dette.

Vi har også lagt stor vekt på hvor enkelt det er å lagre ulike punkter på kartet. Den dagen du står på et hyttefelt eller en annen privat vei, vil nemlig dette være en finesse du setter stor pris på.

I tillegg til navigeringen har vi også prøvd GPSenes ulike finesser. Vi har altså lagt inn bilde- og videofiler, og ikke minst brukt handsfree-funksjonen på de ulike modellene. Også her var det store forskjeller.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer