Kia e-Niro

Slik blir elbilen «alle» venter på

Kia har allerede fått mer enn 5.000 bestillinger på elbil-SUV-en e-Niro. Dinside har tatt en nærmere titt på bilen.

REKKEVIDDE-VINNER: Snart kommer den meget konkurransedyktige Kia e-Niro til Norge. Dinside har tatt en nærmere kikk på elbilen i Paris. Foto: Jamieson Pothecary
REKKEVIDDE-VINNER: Snart kommer den meget konkurransedyktige Kia e-Niro til Norge. Dinside har tatt en nærmere kikk på elbilen i Paris. Foto: Jamieson Pothecary Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Elbilen Kia e-Niro kommer til Norge allerede i desember. SUV-en på batteri har en bekreftet WLTP-rekkevidde på hele 485 kilometer. Og som Dinside har skrevet flere ganger tidligere - denne elbilen er det rift om.

Det er slik sett gammelt nytt at mer enn 5.600 nordmenn har satt seg på liste for å få kjøpe bilen, etter at salget startet for knapt to måneder siden. Nyheten nå er at den i dag ble avduket for første gang, i anledning bilmessa i Paris - hvor Dinside naturligvis er på plass.

Under kan du se Kias norske pressesjef vise fram elbilen og dens høydepunkter.

IMPONERENDE PLASS: Dinside tok en nærmere titt på Kia e-Niro på bilmessen i Paris . og vi lot oss imponere. Video: Jamieson PothecaryVis merVis mer Vis mer

Nye Kia e-Niro avduket i dag

NY ELBIL: SUV-en Kia e-Niro kommer snart til Norge. Foto: Jamieson Pothecary

Pris og hengerfeste?

Mange spesifikasjoner har blitt bekreftet - blant annet den mye omtalte rekkevidden. Hva prisen lander på, har vi imidlertid ikke fått svar på ennå.

Kia prøver også ut hengerfeste på e-Niro, men om det blir en realitet er heller ikke bekreftet på nåværende tidspunkt. Bilen tilbyr likevel god plass, sammenlignet med flere av konkurrentene - som Hyundai Kona.

Det kan du selv se når vår 1,90-høye journalist i Paris blant annet prøvesitter baksetene og viser fram bagasjerommet, i videoen over.

DETALJBILDER: Slik ser nye Kia e-Niro ut. Foto: Jamieson Pothecary

Kia tilbyr dessuten - også på elbilen e-Niro - en imponerende sju års nybilgaranti.

Detaljbilder

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer