Slik blir Focus stasjonsvogn

Våre lesere lot seg ikke imponere over kombikupé-utgaven av nye Focus, som vi viste bilder av for tre uker siden. Nå kan du si din mening om stasjonsvognen.

Publisert
Sist oppdatert

For å få mest mulig oppmerksomhet, har Ford valgt å slippe bildene av nye Focus i to omganger. I begynnelsen av september kom bildene av kombi-versjonen, mens stasjonsvogn-bildene først kom i går. Samtlige Focus-varianter vil bli vist på Paris-utstillingen, som åpner i dag.

Forsiktige endringer

Vi lot oss ikke imponere over utseendet til kombikupé-versjonen av nye Focus. Vi synes rett og slett Ford har vært for forsiktige i formgivingen og at den nye bilen er for lik dagens utgave. Det samme mener tydeligvis flertallet av våre lesere. I sammenheng med vår omtale av bilen spurte vi leserne om hva de mener om nye Focus. Da vi stanset avstemmingen i går hadde nesten 700 lesere avgitt sin stemme, hvorav 407 (59 prosent) hadde huket av alternativet "Kjedelig".

V50-likhet

Etter vårt syn er heller ikke stasjonsvognen spesielt spennende. Vi liker imidlertid stasjonsvognen bedre enn kombi-kupeen. Årsaken er at det etter vårt syn hviler en viss verdighet og eleganse over den nye stasjonsvognen, egenskaper vi ikke lokaliserte da vi studerte bildene av kombi-versjonen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer