Slik er nye Audi A4

Her er en ny oppdatering, med nye bilder, av informasjonen vi tidligere har bragt om nye Audi A4.

VELKJENT SILHUETT: A4 som sedan vil ikke revolusjonere Audi-formspråket. Det vil heller ikke stasjonsvognen gjøre når den kommer på markedet kort tid etter. Foto: AUTOMEDIA
VELKJENT SILHUETT: A4 som sedan vil ikke revolusjonere Audi-formspråket. Det vil heller ikke stasjonsvognen gjøre når den kommer på markedet kort tid etter. Foto: AUTOMEDIA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har tidligere sirkulert bilder av den kommende A4 på nettet, men ikledd psykedelisk hvit og sort folie-kamuflasje, men disse bildene viser bilen uten forkledning med unntak av at logoen i grillen er tildekket.

Spionfotografene i Automedia har allerede tidligere i år kommet Audi litt i forkjøpet med troverdige, om enn datagenererte, bilder av helt nye A4 (generasjon B9).

A4 fortsatt ... A4

At Audi ikke gjør noen drastiske grep med designen på den kommende generasjonen, vil kanskje skuffe noen. Det er nemlig en fornyet designretning på trappene, som vi kunne vise eksempler på her for en tid tilbake.

Ulrich Hackenberg, Audis sjef for forskning og utvikling, sa nylig at han og den nye sjefsdesigneren, Mark Lichte, kom for sent på banen til å kunne få noen innflytelse å snakke om på designen av både A4 og Q7, men de har derimot kunnet bidra med noen nye grep på den kommende Q8.

Ved første øyekast ser nye A4 ut til å være svært lik forgjengeren, men vi aner en noe skarpere linjeføring i tråd med Audis nylig lett oppdaterte designfilosofi.

Sjekk den ut nærmere her, på nye Audi TT.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer