VW ID.4

Slik er VW ID.4

Den viktigste VW-modellen for Norge kan bestilles fra torsdag.

FREKK HEKK: Endelig får vi se hvordan VW ID.4 blir seende ut. Akkurat som ID.3 skiller den seg kraftig fra dagens design fra VW. Foto: VW
FREKK HEKK: Endelig får vi se hvordan VW ID.4 blir seende ut. Akkurat som ID.3 skiller den seg kraftig fra dagens design fra VW. Foto: VW Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Slik ser Volkswagens første helelektriske SUV ut. ID.4 kan bestilles allerede fra torsdag. De første får bilen i januar 2021.

Det er to eksklusive lanseringsmodeller: ID.4 1ST og ID.4 1ST Max.

Begge lanseringsmodellene vil få et batteri på 77 kWt netto.

Prisene inkludert frakt og levering i Oslo er:

  • ID.4 1st: 426.900 kroner
  • ID.4 1st Max: 509.500 kroner

Mens ID.4 1.st får rekkevidde på inntil 496 kilometer, får ID.4 1ST Max en rekkevidde på inntil 487 kilometer, skriver Volkswagen i en pressemelding.

– Dette er en bil som vi virkelig ser fram til å lansere i Norge. Volkswagens første fullelektriske SUV er som skapt for våre forhold, og våre krav til en elektrisk familiebil, sier Harald Edvardsen-Eibak, direktør for Volkswagen i Norge.

Allerede i morgen, dagen etter verdenspremieren, deler vi norske priser og vil åpne for bestilling, lover Edvardsen-Eibak videre.

Nye Volkswagen ID.4 er en sann allrounder med stor plass, lang rekkevidde, takrails og tilhengerfeste som standard på ID.4 1ST-modellene. Senere vil det komme en modell med rekkevidde på inntil hele 520 km.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer