Lukeparkering

Slik lukeparkerer du med bil

Med litt øvelse og denne enkle oppskriften vil du raskt lære å lukeparkere.

ENKLERE ENN DU TROR: Følger du rådene i denne saken, vil du lære å lukeparkere på 1-2-3. Illustrasjon: Youtube/conduitefacile.com
ENKLERE ENN DU TROR: Følger du rådene i denne saken, vil du lære å lukeparkere på 1-2-3. Illustrasjon: Youtube/conduitefacile.com Vis mer
Publisert

Det er mange bilisters store mareritt: Lukeparkering.

Spesielt om du er i den stressende storbyen, når «alle» de enkle parkeringene er opptatt.

Noen sliter i lang tid for å komme seg inn i luka. Andre kjører rett forbi. Samtidig ser de på at andre skli inn i den ledige luka, som en drøm.

Ettersom det er bevist at mannfolk er flinkere til å parkere enn damer, er det trolig sistnevnte gruppe som synes dette er vanskeligst.

Lenger ned i saken kan du se både forklarende video og en kjapp «oppskrift» til hvordan du enkelt lukeparkerer. Til slutt i saken kan du også se video av verdensrekordene for lukeparkering.

Du får det til - med litt øvelse

- Forskning viser at det kan være litt forskjell på hjernen til kvinner og menn, når det kommer til slike situasjoner, men mest av alt tror jeg kvinner er mer forsiktige der menn tar litt større sjanser, sier Per Ove Sercan Husevik til Dinside.

Sercan Husevik er nyvalgt leder i Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund (ATL). Han mener lukeparkering er mye enklere enn mange tror og forestiller seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer