Porsche World Road Show

Slik selger Porsche biler

Test bilen så hardt du tør.

FLERE EVENT: Hvordan får du vite hva Porsche egentlig er? Jo, ved å kjøre den knallhardt. Derfor gir Porsche deg muligheten til akkurat det. Vi har testet tidenes kuleste prøvekjøring. Video: Rune M: Nesheim Vis mer
Publisert

Tenk deg at du stikker innom en bilforhandler og spør om å få ta med deg demobilen ut på en bane ... alene. Rimelig utenkelig, men sånn er det hos Porsche.

Porsche er et av verdens mest kjente bilmerker. En drømmebil for svært mange. Porsche er selve definisjonen på ingeniørkunst, entusiasme og tradisjoner.

Og det er den kompromissløse jakten etter den perfekte sportsbilen og helt unike kjøreopplevelser, sammen med kvalitet og brukervennlighet som alltid har gjort at Porsche alltid har vært helt der oppe og noe de andre har strukket seg etter.

Skal levere følelser

Porsche oppfatter seg ikke lenger som en leverandør av biler, men en leverandør av opplevelser. Det er en av grunnene til at en bil gjerne blir 800 000 kroner dyrere enn startsummen. For her kan du nemlig bygge en helt unik bil, slik akkurat du vil ha den.

Selv om en tur i utstillingslokalene er en opplevelse i seg selv, for mange av oss, arrangerer Porsche en rekke arrangementer, for at du som eier eller potensiell kunde skal kunne oppleve Porsche-følelsen.

Flere av arrangementene er rimelig eksklusive og krever at du melder en interesse for å få en invitasjon til deltakelse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.