Hvor kan du se Formel 1 2022

Slik ser du årets Formel 1-sesong

Interessen har aldri vært høyere i Norge enn før 2022-sesongen.

FORMEL 1 2022: Mercedes er blant favorittene til å vinne årets sesong. Her med George Russell under testingen i Bahrain forrige helg. Foto: XPB/Press Association Images/NTB
FORMEL 1 2022: Mercedes er blant favorittene til å vinne årets sesong. Her med George Russell under testingen i Bahrain forrige helg. Foto: XPB/Press Association Images/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter en heidundranes avslutning på fjorårssesongen, gjenstår det bare dager før det igjen braker løs for en ny sesong i Formel 1 når de 10 lagene og 20 førerne står klar på startstreken førstkommende søndag i Bahrain.

I Norge har interessen for Formel 1 eksplodert de seneste årene, etter Netflix-serien «Drive to Survive» som følger noen av lagene, førerne og lagsjefene på og utenfor banen, og Nent Group, som har eid rettighetene til Formel 1 i over 20 år, kunne i fjor registrere de høyeste seertallene i historien.

Over 20 løp

Nent Group-eide Viasport har hatt TV-rettighetene til Formel 1 i over 20 år, men på grunn av coronapandemien har kommentatortrioen Atle Gulbrandsen, Stein Pettersen og Henning Isdal vært nødt til å kommentere de to siste sesongene fra studioet i Oslo.

På Twitter avslører Gulbrandsen at planen er å kommentere løpene i Baku i Aserbajdsjan og Monza i Italia fra banene i år.

Lenger ned i saken kan du se hvilke muligheter du har for å se Formel 1 i Norge.

I årets sesong er det så langt bekrefta 22 løp, men motorsportforbundet FIA satser på å få på plass et 23.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.