Hvor kan du se Formel 1 2022

Slik ser du årets Formel 1-sesong

Interessen har aldri vært høyere i Norge enn før 2022-sesongen.

FORMEL 1 2022: Mercedes er blant favorittene til å vinne årets sesong. Her med George Russell under testingen i Bahrain forrige helg. Foto: XPB/Press Association Images/NTB
FORMEL 1 2022: Mercedes er blant favorittene til å vinne årets sesong. Her med George Russell under testingen i Bahrain forrige helg. Foto: XPB/Press Association Images/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter en heidundranes avslutning på fjorårssesongen, gjenstår det bare dager før det igjen braker løs for en ny sesong i Formel 1 når de 10 lagene og 20 førerne står klar på startstreken førstkommende søndag i Bahrain.

I Norge har interessen for Formel 1 eksplodert de seneste årene, etter Netflix-serien «Drive to Survive» som følger noen av lagene, førerne og lagsjefene på og utenfor banen, og Nent Group, som har eid rettighetene til Formel 1 i over 20 år, kunne i fjor registrere de høyeste seertallene i historien.

Over 20 løp

Nent Group-eide Viasport har hatt TV-rettighetene til Formel 1 i over 20 år, men på grunn av coronapandemien har kommentatortrioen Atle Gulbrandsen, Stein Pettersen og Henning Isdal vært nødt til å kommentere de to siste sesongene fra studioet i Oslo.

På Twitter avslører Gulbrandsen at planen er å kommentere løpene i Baku i Aserbajdsjan og Monza i Italia fra banene i år.

Lenger ned i saken kan du se hvilke muligheter du har for å se Formel 1 i Norge.

I årets sesong er det så langt bekrefta 22 løp, men motorsportforbundet FIA satser på å få på plass et 23.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer