BMW X7 ZeroG Lounger

Slik skal BMW kurere bilsyke

BMW X7 er ikke akkurat en bil med mangel på komfort. BMW planlegger å heve standarden enda et hakk til, samtidig som de vil kurere bilsyke.

SE VIDEO: Med 60 graders setevinkel kan du fint sove i bilen. ZeroG Lounger-setet skal gi deg en førsteklasses reise. Video: Jamieson Pothecary Vis mer
Publisert

Vi har allerede sett to eksempler på BMWs visjon for fremtidens bilinteriør, med konseptbilen BMW i interaction EASE og BMW i3 Urban Suite. I tillegg til et hav av teknologiske funksjoner og tjenester, kan vi forvente et luksusnivå vi ikke har sett maken til før fra BMW.

På CES lanserte BMW X7 Zero Lounge, som skal ta komfort til førsteklasses nivå.

Flyvende sete

X7 ZeroG Lounger er ikke en ny bilmodell. Det er et nytt sete skreddersydd etter dine preferanser. Det gir deg ikke bare et behagelig sted å sitte, men nærmest en full spa-opplevelse.

Setet kan vinkles bakover helt til 60 grader, nesten liggende stilling. Det høres ut som en farlig mulighet for å miste hodet ved en eventuell kollisjon, men BMW har designet setebeltet slik at det følger med setet for å ivareta sikkerheten. En cocoon-airbag utløses ved ulykke og omfavner passasjeren.

I taket er det montert en skjerm for underholdning og interaktivitet under turen. Kobling til smarttelefonen gjør at du kan speile innholdet fra mobilskjermen.

Å stirre i taket i en bil er ikke for alle, og BMW har tatt hensyn til at mange kan bli bilsyke. For å motvirke dette vises et mønster på skjermen, som beveger seg i bilens retning. I følge BMW skal dette være svært effektivt mot bilsyke, og i fremtiden vil dette være ekstrautstyr tilgjengelig i alle BMWer med skjerm.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer