Opel Ampera-e

Slutt!

Elbileventyret er allerede over for bilen som for tre år siden skulle ta Norge med storm.

DEN GANG DA: Forventningene var store og hele Norge klar for en elbil med lang rekkevidde og god pris. 16. mai 2017 fikk de tre første kundene i Norge utlevert elbilen Opel Ampera-e - før trøbbelet virkelig startet. Foto: Fred Magne Skillebæk
DEN GANG DA: Forventningene var store og hele Norge klar for en elbil med lang rekkevidde og god pris. 16. mai 2017 fikk de tre første kundene i Norge utlevert elbilen Opel Ampera-e - før trøbbelet virkelig startet. Foto: Fred Magne Skillebæk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ja. Du leser riktig. I dag - tre og et halvt år eller 1226 dager etter at elbilen Opel Ampera-e med brask og bram ble utlevert i rødt, hvitt og blått til de første norske kundene - er det slutt.

Elbilen som hadde hele Norge for sine føtter. Elbilen alle ville ha. Bilen med imponerende rekkevidde og fornuftig pris. Elbilen som ble kåret til Årets bil. Elbilen som ikke var en Tesla.

Elbilen som aldri kom …

Helt tom?

Det var Broom som tidligere tirsdag var først ute med å skrive saken. Pr-sjef Stein Pettersen i Opel Norge bekrefter overfor Dinside at det nå er over.

– Ja. Det er riktig. Vi tok bilen av sidene våre rett etter ferien, i august, forteller han.

– Vi har ingen biler igjen på lager. Kanskje er det noen få igjen hos noen forhandlere, men det har gått radig unna det siste året.

Elendig timing

De som har fulgt Dinsides dekning av Opel Ampera-e, husker kanskje at det har vært tidenes berg-og-dal-bane for den hypede elbilen. Stein Pettersen forteller at han i går gikk gjennom Dinsides dekning av bilen.

Du kan selv lese mer om dette i bildelenken nederst i saken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer