Smartere bobil får du neppe

Seng, kjøkken og dusj - alt i din egen bil. Ja, det er mulig.

BOBIL FOR ALLE: swissRoomBox gjør enhver bil om til en bobil, med alle fasiliteter. Foto: swissRoomBox
BOBIL FOR ALLE: swissRoomBox gjør enhver bil om til en bobil, med alle fasiliteter. Foto: swissRoomBox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Okay, vi skal innerømme det, vi har sett lekrere bobiler enn dette, men knapt noen så smarte.

SwissRoomBox gir deg soveplass, kjøkken, spiseplass eller dusj - alt ved hjelp av fire bokser og din egen bil. Og bytter du bil, kan du bare ta bobildelen med deg over i din nye bil. Den passer i de fleste biler, små og store.

Nedenfor kan du se bilder av den smarte bobilløsningen, og vi anbefaler deg også å ta en kikk på filmen - den viser veldig godt de ulike bruksområdene.

Synes du dette blir for spartansk og kummerlig? Da kan vi anbefale disse lekkerbiskenene i stedet: I Futuria sports&spa trenger du ikke dusje i det fri, der kan du senke kroppen ned i et oppvarmet boblebasseng og solbade på takterrassen etterpå. Ikke takterrasse og boblebad, men fremdeles spekket med luksus: Sjekk ut den dyreste bobilen fra årets caravanmesse på Lillestrøm: Concorde Liner 1140 har 30 kvadratmeters luksus til 3,3 millioner kroner. Og her kan du se årets mest nytenkende bobil: Ketterer Continental.

Alle fasiliteter

swissRoomBox består av fire bokser med innhold. De plasseres i bilens bagasjerom, og i løpet av få minutter gjøres bilen din om til en bobil med mange fasiliteter. Boksene kan brettes og, settes sammen og formes til mange ulike bruksområder. Kjøkkenbenk med vask og kokemuligheter, høyt spisebord eller lavt campingbord. Stoler, sengeplass for to - og til og med dusj og dusjforheng slik at du kan ta din daglige dusj usjenert - og i varmt vann. Her er også gass for koking og elektrisitet. Og det er mulig å kjøpe til et portabelt toalett.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer