EleMMent palazzo Superior

Snakk om bobil-luksus!

Lokker det med bobilferie av det mer lukuriøse slaget? Ja, da kan du rulle rundt i denne 68 kvadrameter store doningen.

BOBILFERIE PÅ FØRSTE KLASSE: EleMMent palazzo Superior er 13,7 meter lang, 4 meter høy (6 meter med tak terrassen oppe), 2,55 meter bred og har et totalt boareal på 68 kvadratmeter når veggene skyves ut. Foto: Marchi Mobile
BOBILFERIE PÅ FØRSTE KLASSE: EleMMent palazzo Superior er 13,7 meter lang, 4 meter høy (6 meter med tak terrassen oppe), 2,55 meter bred og har et totalt boareal på 68 kvadratmeter når veggene skyves ut. Foto: Marchi Mobile Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den østerrikske bobil-produsenten Marchi Mobile har tatt den helt ut som for dem som ønsker seg en luksustur på hjul. Doningen heter EleMMent palazzo Superior og er kanskje det ypperste du får av bobiler. Så er den da også kåret til «best flightless private jet».

Svenskene står bak drivlinja. En seksylindret dieselmotor på 600 hester fra Volvo skal hindre at den 26 tonn store bobilen skal lage kø sammen med tyske bobilturister.

Den er 13,7 meter lang, 4 meter høy (6 meter med tak terrassen oppe), 2,55 meter bred og har et totalt boareal på 68 kvadratmeter.

Førerhytta er bygd i karbonfiber, og bilen er utstyrt med golvvarme, aircondition, 800 liters vanntank, 800 liters tank for spillvann og 250 liters septiktank.

Helikopter-look

EleMMent palazzo Superior er toppmodellen til det østerrikske selskapet.

Designen er noe helt for seg selv: Den er ment å være en kombinasjon fra verdens motorsport, luftfart og seiling – for å skape et enestående mesterverk.

Cockpiten med digital instrumentering er inspirert av jetfly, men skal være like luksuriøs som i en limousin. Den panoramiske, helikopterlignende frontruten kan bli mørklagt i to trinn ved hjelp av et justerbart solbeskyttelsessystem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer