Snart kan du strømme Netflix og YouTube i Tesla

Elon Musk avslører at appene snart vil være på plass.

SOM SKAPT FOR UNDERHOLDNING: Tesla-skjermen skal snart kunne brukes til videostrømming. Foto: Knut Moberg
SOM SKAPT FOR UNDERHOLDNING: Tesla-skjermen skal snart kunne brukes til videostrømming. Foto: Knut Moberg Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvis du eier en Tesla, vet du allerede at skjermen i midtkonsollen kan brukes til langt mer enn til å gi deg bil- og kjøredata. Allerede i dag kan du slå ihjel tid med å surfe på nettet, lytte til Spotify og nettradio, blant annet.

Det har også kommet et bilspill der du bruker det fysiske rattet som spillkontroll. Dette holder vi faktisk på å teste i Dinside-redaksjonen i skrivende stund, blant annet med tanke på om det sliter på dekkene. For spillet kan kun spilles når bilen står i ro. Naturlig nok.

Det samme gjelder de siste nyhetene, YouTube og Netflix. De to populære strømmetjenestene er på vei til Tesla-skjermene, lover Elon Musk i et Twitter-innlegg:

I samme tråd sier Musk at de vil gjøre det mulig å strømme video mens bilen kjører, så snart myndighetene godkjenner bruk av autopilot, altså at bilen kjører av seg selv, med minimal inngripen fra sjåføren.

Mange har imidlertid allerede tatt i bruk denne funksjonen, selv om det altså foreløpig ikke er lov på offentlig vei. For en tid tilbake kunne Dinside melde om en Tesla-fører som ble fanget på film, sovende bak rattet i 120 km i timen ...

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer