BMW viser nåtid og fremtid i Las Vegas

Sniktitt på BMWs nye kjempe-SUV

Dinside er til stede på elektronikkmessen CES, hvor også bilteknologi er sterkt til stede. Altså et helt naturlig sted for BMW å vise sitt nye, og sitt neste, flaggskip.

FREMKOMMELIGHET OK: En improvisert «terrengløype» på messeområdet i Las Vegas gjorde det mulig for BMW å demonstrere evnene til sitt nye SUV-flaggskip, X7. Video: Jamieson Pothecary Vis mer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

LAS VEGAS: BMWs fremtidsvisjoner og dagens realitet presenteres side om side på CES-messen i Las Vegas. Samtidig med at vi får både se og høre mer om fremtidsteknologien bak iNext-konseptet, får vi en full demo av det nye SUV-flaggskipet X7, storebror til den nylig introduserte X5 og konkurrent til Mercedes-Benz GLS og, her i USA, Cadillac Escalade.

Vi har fått førstehåndsinformasjon både fra Dieter May, toppsjef for digitale tjenester og forretningsmodeller, og Holger Hampf, som er president for Designworks, som er ansvarlig for design av alt av brukergrensesnitt hos BMW.

Akselerert digitalisering

Disse er ansvarlige for at de nye BMW-ene har fått såkalt Live Cockpit, med heldigitale instrumenter, som er standard i X7, samt kontinuerlig nettilkobling med stemmestyrt, personlig assistent som kan konfigureres individuelt, og integrering med Google Assistant for å koble til funksjoner i hjemmet.

BMW Connected integreres med Amazons stemmestyrte assistent, Alexa. For eksempel skal du kunne be Alexa sjekke med BMW Connected når du bør dra hjemmefra for å være på et møte klokken 9 og vil få svar basert på tilgjengelig informasjon om vær, føre, trafikkforhold og parkeringsmuligheter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer