Snobbete Renault Laguna kupé

Renault viser en linjelekker kupéutgave av mellomklassebilen laguna.

Publisert
Sist oppdatert

Tankene dras kanskje litt i retning av dyrere sportskupeer, produsert av eksempelvis Aston Martin, når man ser denne bilen. Det er ikke minst takket være de brede og lave baklyktene og måten skulder- og taklinjen smelter sammen på ved toppen av bagasjelokket. Foran domineres bilen av to store frontlykter og et tidsriktig glupsk luftinntak.

Firehjulsstyring

Under skallet er det imidlertid en ganske ordinær Laguna som står for basisen. Men en del tekniske endringer er det. Blant annet er et aktivt chassis med firehjulsstyring, kjent fra sportsversjonen Laguna GT, på plass.

V6 diesel

Motorutvalget blir også mer avansert. To alternativer blir å finne under kupeens panser, men ingen av disse blir noen storselgere her i landet. Dieselmotoren er en nyutviklet V6er med hele 235 hester og 450 newtonmeter. Det skal bli spennende å se hvordan denne fungerer i kombinasjon med ren forhjulsdrift.

V6 bensin

Bensinalternativet måler hele 3,5 liter, men effekten er nokså beskjeden størrelsen tatt i betraktning; 240 hestekrefter og 330 newtonmeter. Begge motorene skal klare 0-100 på under syv sekunder. En sekssteget automatkasse blir standard på begge V6erne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer