Space Star: Fire meter Mitsubishi

De tekniske data på den nye Mitsubishi Space Star og den nye utgaven av Space Wagon er frigjort.

Publisert

For å lese mer om bilene - og ikke minst for å titte på bilder - kan du klikke her.

Tekniske data Space Star

Space Star blir temmelig nøyaktig 4 meter lang - det er 30 - 40 cm lengre enn de fleste bybilene i "A-klassen", men kortere enn de fleste fleksibilene. Dermed havner Space Star midt i mellom, og har kanskje funnet sin egen nisje der den ikke er for konkurranseutsatt. Med hensyn til størrelsen på bagasjerommet, er bilen mest av alt en konkurrent til de litt større bilene.

Her er Space Stars vitale mål: Lengde: 403,0 cm - Bredde: 169,5 cm - høyde: 151,5 cm - Akselavstand 250,0 cm. Baksetene kan skyves frem og tilbake på en 15 cm lang skinne. Med setene i bakerste posisjon er bagasjevolumet hele 370 liter (VDA), i fremste posisjon er det øket til 450 liter (VDA). Med baksetene nedfelt er volumet på voksne 1.370 liter (VDA).

Space Star kan leveres med et GPS(Global Positioning System)-navigasjonssystem.

1,3-literen er en ny motor med to overliggende kamaksler og 16 ventiler som leverer 86 hk(63 kW), og hele 117 Nm ved 3.000 o/min.. Den største motoren bilen leveres med er 1,8 GDI som yter 122 hk(90 kW) og 174 Nm.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.