Spar 50 % på kjøp av vinterdekk

For årets vinterdekkkjøp bør du velge forhandler med omhu.

Publisert
Sist oppdatert

DinSides årlige pristest på vinterdekk er her igjen. Og i år som i fjor er det nok av tusenlapper og spare dersom du velger dekkforhandler med omhu. Vi ringte 27 dekkforhandlere i de største byene i landet.

Pristesten er basert på en kvalitetstest publisert i medlemsbladet til NAF, Motor. For flere nordiske medier har firmaet Test World testet en rekke vinterdekk og rangert dem etter kvalitetsstandard på våt, tørr, snøfylt og isete asfalt, samt hurtige unnamanøvrer.

Les også: Her er vinterens beste dekk

Både piggdekk og piggfrie dekk ble testet, og vinnermerkene i år ble Nokian, Michelin, Continental og Vredestein. De to førstnevnte merkene er på topp både når det gjelder piggdekk og piggfrie dekk.

Prisoversikt, piggfrie: .pdf | .jpg

Prisoversikt, pigg: .pdf | .jpg

Store forskjeller for Nokian

Dekkmerket Nokian viser de største prisforskjellene hos ulike forhandlere. For kjøp og montering av fire Nokian Hakka 5 piggdekk eller fire Nokian Hakka R piggfrie dekk, må du ut med henholdsvis 3.528 og 3.458 kroner mer på Vianor Økern i Oslo, enn hos Sharif Dekksenter i utkanten av byen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer