Spar 70 prosent på sommerdekkene

Store prisforskjeller i og mellom byene.

Colourbox Foto: colourbox.com
Colourbox Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I år, som i fjor og året før det, har DinSide Motor sjekket priser på sommerdekk. Og i år er prisforskjellene rekordhøye!

Aller mest penger er det å spare i Oslo og Trondheim, men det er også verdt å ta en titt på prisene i de andre byene vi har testet - slik sparer du fort en tusenlapp eller to.

DinSide Motor har hentet inn priser fra 30 dekkforhandlere fordelt på Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim og Tromsø.

Klikk på lenkene ovenfor for å se prisene!

Selger kvalitetsdekk

En god nyhet er at vi, også i år som i fjor, ser at dekkforhandlerne velger dekk med omhu, og de aller fleste forhandlerne fører dekk som topper bladet Motor sin årlige test av dekk. Hele testen til Motor finner du her.

Testen er utført sammen med NAFs svenske og russiske kolleger.

I år var det Continental PremiumContact 2 som vant testen, mens Goodyear, Nokian og Michelin følger hakk i hel. Tre av dem, Continental, Nokian og Michelin er best representert hos norske dekkforhandlere, mens Goodyear fremdeles ikke selges i like stort omfang.

Mer om dekktesten

Spar nesten 6.000 kroner på testvinneren

Det er også for kvalitetstestvinneren at vi ser de aller største prisforskjellene. I Oslo kan du spare nesten 70 prosent, eller 5.734 kroner, ved å velge Sharifs Dekksenter i stedet for Bertel O. Steen på Ensjø når du skal kjøpe og få ferdigmontert dine nye Continental PremiumContanct2-dekk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.