Spar inntil 100.000 på VW Caravelle

Avgiften på kombinerte biler utgjør bare 55 prosent av engangsavgiften på personbiler. Det gjør at det er betydelige summer som kan spares ved å velge en kombinertbil.

Publisert
Sist oppdatert

Hjelp, vi har fire barn! Hvilken bil passer for oss? Volkwagens nye Caravelle er nå tilgjengelig i en rekke varianter med redusert avgift. Den finnes i både lang og kort utgave og med enten fem eller seks seter. Kort utgave finnes kun som seksseter, men lang leveres i tillegg til to pluss tre, også som to pluss fire eller tre pluss tre. Fireseteren på annen rad er et sete som monteres her i Norge, mens de som velger tre seter på andre rad, får litt mer skålformede og ekslusive seter. Disse sitter i bilen fra fabrikk.

Forskjeller

Caravelle er som personbil en fleksibel bil med mange seteløsninger. I kombinertutgaven får du helt fastmonterte bakseter og en skillevegg i form av netting som avgrenser kupeen mot varerommet (krav på en kombinertbil). Dette gjør at fleksibiliteten bli mindre, men at du alltid har et gigantisk varerom tilgjengelig.

Alternativer

På lenken under finner du alle prisene på Caravelle som kombinertbil og som personbil. Du kan se at du sparer omtrent 35.000 kroner på de billigste og opptil 100.000 kroner på modellen med den største motoren som er en dieselmotor med 174 hestekrefter. Alle modellene har dieselmotor og 130- og 174-hesteren kan også leveres med enten automat eller firehjulsdrift, ikke begge deler. Utstyrsnivået på bilene er greit men du må kjøpe radio og klimaanlegg. Klimaanlegg kan fortiden leveres til 6.500 kroner på Caravelle. Webesto varmeapparat og ekstra varmer bak er standard på alle.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer