Spar inntil 87.000 kroner på din neste bruktbil

Våre utregninger viser at det er enorme summer å spare på å kjøpe brukte leasingbiler i Sverige. Særlig på Volvo og Saab er det store prisforskjeller.

Publisert
Sist oppdatert
Spar inntil 71.000 kroner på Saab 9-5.
Spar inntil 71.000 kroner på Saab 9-5. Vis mer

Spar inntil 87.000 kroner på din neste bruktbil

  1. Se listen over alle bilene her
Spar inntil 72.000 kroner på denne bilen.
Spar inntil 72.000 kroner på denne bilen. Vis mer


Du kan spare store penger på ditt neste bruktbilkjøp. Vi har sjekket prisene på 25 bruktbiler for deg, i Norge og Sverige. Det "dårligste" kjøpet i Sverige, er i følge våre beregninger, en Subaru Impreza. Du sparer kun skarve 7.000 kroner. Det "beste" kjøpet i Sverige er en Volvo V70 2.4 T. Hele 87.000 kroner mindre betaler du for denne bilen i Sverige enn i Norge. Det er lett å finne biler som koster deg mellom 20- og 60.000 kroner mindre om du henter dem fra Sverige. Både blant BMW, Mercedes, Ford, Saab, Skoda, Toyota, Audi og VW er det store prisforskjeller om du beveger seg over grensen når garasjen skal fylles med nytt glis.

Forklaring til tabell

Prisene varierer både i Sverige og i Norge, og du vil oppleve avvik fra våre utregninger. Vi har vurdert prisene fra både Norge og Sverige nøye, slik at de skal gi et best mulig estimat på hvor mye det er å tjene på å importere bil selv. Alle bilene i tabellen er 2000-modeller.

Her finner du listen over hvor mye du kan spare på din neste bruktbil.

Alt om svenske leasingbiler

Flere saker om import

Importkalkulatoren
Alt du trenger å vite om bruktimport
Import av ny Toyota fra Danmark

Svenske bruktbilannonser

www.bytbil.se
www.aftonbladet.se

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer