«Sparte» fint lite

Kunne blitt heftig dyrt.

«TRIKS»: Vedkommende som dekket til skiltet med snø, sparte ikke mange kronene. Bildet er ment som illustrasjon. Foto: NTB
«TRIKS»: Vedkommende som dekket til skiltet med snø, sparte ikke mange kronene. Bildet er ment som illustrasjon. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var Nordlys som skrev om Tesla-sjåføren som hadde dekket skiltet sitt med snø.

- Ved andre føreforhold kunne det kanskje ha vært tilfeldig - vi vet tross alt hvor vi bor - men her kan man tydelig se at det er pakket snø over skiltet, endog kan man se avtrykk av fingrene i den kramme snøen på den ene siden av skiltplata.

FLATT BATTERI: Framover vil nok mange bilister oppleve at de ikke får start på bilen, da kan det være lurt å ha dette trikset på lur. Video: Rune Korsvoll. Vis mer

Avisa har nå regnet på hvor mye sjåføren sparte på dette stuntet. Bildet som avisa har tatt, er utenfor rushtid, og siden elbiler har 50 prosent rabatt i bomringen, hadde det kostet vedkommende 4 kroner og 80 øre for en times kjøring i bomringen.

Yngve Widding, leder for politiets patruljeseksjon, sier til Nordlys at de ville stoppet vedkommende om de hadde sett bilen i trafikken.

Sjåføren hadde også risikert et gebyr for å kjøre uten forskriftsmessig bruk av kjennemerker, noe som i dag ligger på 3000 kroner.

Altså løp sjåføren en høy økonomisk risiko for noe som må kunne sies å være en beskjeden gevinst.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer