Spennende bilnyheter i fleng!

Disse manipulerte bildene viser biler vi snart kommer til å se på våre veier.

Publisert
Sist oppdatert

Vår illustratør fra Automedia har kommet med kvalifiserte gjetninger angående utseendet på en rekke nyheter som står for døren.

Mye i 2009

En del av dem vil formodentlig dukke opp allerede til neste år - 2009 kommer til å bli et kjempeår for bilnyheter. Da kommer luksusbiler som nye Bentley Arnage på markedet, men vi vil også få en ny superduell i kompaktklassen mellom sjette generasjon VW Golf og Opel Astra.

Opel, Porsche, VW...

Videre vil Opel Vectras etterfølger, Insignia, komme som stasjonsvogn og Opels smarte lille fleksibil Meriva vil komme som ny modell. I årene frem til 2013 har vi også en del data om nye modeller; Porsche vil lansere sin nye Cayenne - som bør bli en god del mindre miljøfiendtlig enn dagens - i 2010. Da bør også helt nye Mazda 3, den store Golf-konkurrenten, være på plass.

Mondeo kupé

Vi vil også få se en flott, kupé-aktig Ford-konkurrent til nylig lanserte Passat CC: En firedørs-"kupé" basert på folkesuksessen Mondeo.

Audi og Mercedes med mini-SUVer

Downsizing er en trend som er i full sving, og neste generasjon kompakte SUVer vil også bli gjenstand for denne. Vi forventer at premium-produsentene vil lansere enda mindre SUVer enn dagens Audi Q5 og Mercedes GLK som er lansert denne sommeren. Illustrasjonene viser således Audis versjon: Q3, og Mercedes' svar: BLK.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer