Spennende i Paris

Årets store bilutstilling i Europa veksler mellom Frankfurt og Paris. I år er det franske verter, og Citroens benytter sjansen til å vise frem sin nye kompaktklassebil C4.

Publisert
Sist oppdatert

Ferrari er på plass med F430, en videreutvikling av 360 Modena, og Porsche viser frem nye Boxster. I øvre prissjikt er også Aston Martin på plass med en sprekere Vanquish som har fått S som tilleggsbetegnelse.

Audi A4 med en omfattende facelift blir vist for første gang i utstillingssamenheng, men som DinSide-lesere har fått med seg har vi allerede prøvekjørt bilen på tyske veier.

Rykk og napp

Antallet førstegangsvisninger går litt i rykk og napp på de forskjellige bilutstillingene, men tradisjonelt har Paris/Frankfurt stått for brorparten. De siste årene har det imidlertid vært en tendens til at produsentene presenterer nye modeller på mindre utstillinger der det er lettere å komme i rampelyset. Dette gjelder spesielt nisjemodeller, og i år har de fleste bilutstillingene hatt spennende nyheter å vise frem.

Utover dagen i dag vil spenningen utløses hvorvidt noen produsenter klarer å overraske med helt nye modeller. Selv om det er lite trolig er det masse spennende blant det som er forhåndsmeldt.

Stjernen

Showets stjerne blir nok Ford Focus. Dette er den viktigste bilen som vises, og antakelig også den som vil få de høyeste salgstallene blant årets debutanter. Overraskelsen over denne Focusen er nok ikke på nivå med da Ford viste førstegenerasjon Focus, men vi er spent på bilen som har mye felles med Volvo S40/V50 og Mazda 3.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer