Spennende stasjonsvogner på vei

I løpet av neste år vil en rekke nye stasjonsvogner trille ut i butikkene. Vi tar allerede nå en titt på noen av de aller mest spennende modellene.

Publisert
Sist oppdatert

Nordmenn er glad i stasjonsvogner, noe som resulterer i at nesten fire av ti nybiler som selges her i landet har lasterom. Utvalget av stasjonsvogner er svært godt - det finnes i dag mer enn 40 ulike modeller i det norske markedet. I løpet av de nærmeste to årene vil utvalget bli enda bedre. En rekke produsenter arbeider på spreng med nye modeller. Flertallet overtar etter eksisterende modeller, men det finnes også eksempler på helt nye biler.

Vår samarbeidspartner Automedia ligger ikke på latsiden og har på grunnlag av spionbilder laget manipulerte bilder av seks kommende stasjonsvogner. La oss ta en nærmere kikk på Automedias spekulasjoner.

Audi A3

Nye A3 ble lansert i sommer, men er foreløpig kun tilgjengelig som tredørs kombi. Forgjengeren kom aldri i stasjonsvognutgave, men ifølge Automedia vil femdørsutgaven bli noe som i hvert fall minner om en stasjonsvogn. Fordi bilen ikke blir en ekte stasjonsvogn, vil den sannsynligvis ikke få navnet Avant. Rykter tilsier at den i stedet vil bli kalt A3 Sportsback. A3 Sportsback vil bli introdusert neste sommer og vil ifølge Automedia få et viktig kjennetegn - én stor grill. Dagens Audi-modeller kjennetegnes nettopp ved det motsatte - en todelt grill. Men hvis Automedia får rett, vil dette varemerket forlates i løpet av de neste årene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer