Spennende SUV fra Hyundai

Konkurransen i "RAV4-klassen" blir stadig hardere. Men koreanske Hyundai lar seg ikke skremme av tøffe konkurrenter.

Publisert
Sist oppdatert

Neste høst lanserer nemlig Hyundai nok en høy firehjulstrekker - Tucson. Tucson kompletterer Hyundais SUV-rekke, som fra før består av de større modellene Santa Fe og Terracan.

Både Santa Fe og Terracan er relativt dyre her i landet, med utropspriser på henholdsvis 364.000 og 554.000 kroner. Den mindre Tucson vil størrelsesmessig havne i samme klasse som Toyota RAV4, Honda CR-V og Nissan X-Trail og vil dermed bli rimeligere enn sine storebrødre. Hvis Tucson skal ha en sjanse i denne tøffe klassen, bør utropsprisen i hvert fall ikke overstige 300.000 kroner. Fordi den norske Hyundai-importøren forteller at Tucson også vil bli tilgjengelig i en ren forhjulsdrevet utgave, i likhet med Mitsubishi Outlander, er mulighetene åpne for at startprisen kan bli enda lavere enn dette.

Spennende linjer

Hyundai har i denne omgang kun sluppet en tegning av Tucson. Vi tviler på at den ferdige produksjonsmodellen vil bli like tøff som tegningen indikerer. Men hvis det skulle vise seg at Tucson blir tilnærmelsesvis like tøff som bilen på tegningen, er det ingen tvil om at bilen vil vekke oppsikt i Hyundai-forhandlernes utstillingsvinduer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer