Spenstig fra Mercedes

Denne luksus-studien, som dog ser svært så kjørbar ut, heter ConceptFascination.

Publisert
Sist oppdatert

Denne bilen sladrer nok en del om den kommende E-klasse fra Mercedes, som nærmer seg med stormskritt. Det den helt sikkert gjør er å vise hvilken designretning Mercedes er i ferd med å ta.

Spenstig

Umiskjennelig Mercedes - det er i hvert fall sikkert. Men de flytende og dynamiske linjene vi ser i denne bilen, ConceptFascination, er utvilsomt en del spenstigere enn det vi har sett på Stuttgart-produsentens modeller i middelklasse og øvre middelklasse hittil. Det første man legger merke til er at de fire frontlyktene ikke er runde men formet som ikke-matchende parallellogrammer - etter noens mening et nokså våget valg.

Shooting Brake

Det spekuleres i om denne modellen, som skal vises på Paris-utstillingen som åpner 4. oktober, kan være en indikasjon på hvordan neste generasjon CLK, som visstnok skal baseres på E-klasse, kan bli seende ut. Denne nye tolkningen av kupé-konseptet hos Mercedes fører tankene hen til klassiske "shooting brakes", det vil si en slags mellomting mellom kupé og stasjonsvogn, gjerne derivert fra luksusbiler, som den britiske adelen yndet å forflytte seg i når de skulle ut på jakt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer