Spinnvill og eksotisk C-klasse

Ja, det burde være fint mulig å spinne vilt med denne bilen. 530 hestekrefter rett på bakhjulene i en mellomklassebil som C-klasse holder nok i lange baner.

Publisert
Sist oppdatert

Mercedes-Benz C 63 AMG er en voldsom bil allerede i standardutgave. 457 hester og 600 newtonmeter er svært mye i en såpass liten bil. Men Brabus, som har for vane å gjøre rå Mercedeser enda råere, syns ikke dette er helt nok.

Derfor lager man en spesialutgave ved navn B63 S. ”B”-en står naturligvis for Brabus og har ingenting med Mercedes-Benz B-klasse å gjøre, kanskje like greit i denne sammenhengen.

530 hester

For vi snakker massive krefter. 6,2-literen er trimmet til hele 530 hestekrefter og 650 newtonmeter. Effektøkningen har skjedd som et resultat av en omprogrammering av motorelektronikken, samt bedre luftgjennomstrømning i eksosanlegget. Tør vi tippe at det har gjort den allerede bokstavelig talt hårreisende lyden enda heftigere?

Godt over 300

Spinnvill og eksotisk C-klasse

Spinnvill og eksotisk C-klasse

  1. Store bilder av Brabus' hardtrimmede AMG


Som et resultat av de ekstra kreftene går 0-100 nå på 4,1 sekunder i stedet for 4,5 sekunder. En differensialbrems er med på å gjøre dette mulig. Toppfarten har også blitt hevet og du kan nå oppnå vanvittige 315 kilometer i timen i denne bilen. Til 200 akselererer du på 13,1 sekunder.

Utseendemessig har Brabus satt sitt særpreg på bilen gjennom nye felger og dekk, samt en del mindre stylingelementer både innvendig og utvendig, deriblant en del Brabus-logoer. Kikker du på forhjulene vil du også oppdage et par digre bremseskiver på hele 380 millimeter.

Store bilder finner du her.


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer