SPIONBILDE: Ferrari 550 Spider snart klar?

En av verdens mest spektakulære biler, Ferrari 550 Maranello, mister taket for å øke salget!

Publisert

Ferrari vil, i følge vår tyske korrespondent, Automedia-Online, introdusere en cabriolet-versjon av 550 Maranello som vil bli solgt ved siden av 360 Modena Spider. Disse overraskende nyhetene er bekreftet av kilder i Ferrari, i følge Automedia-online. Ferrari 550 Maranello Spider blir Ferraris svar på Mercedes SLR. (Du kan lese mer om Mercedes SLR 5175">på denne lenken.)

Med en endret hekk og 20 millimeter kortere akselavstand hevdes det at den hemmeligholdte 550 Maranello Spider har historiske likhetstrekk med 275GTS/4 NART Spider and 365GTS/4 Daytona Spider.

I følge vår korrespondent vil 550 Maranello Spider kun bli produsert i 200 - 250 eksemplarer, og med så lavt volum skal visstnok ikke Ferrari ha hatt budsjetter til å utvikle en automatisk kalesje, 550 Maranello Spider vil derfor få en manuell kalesje som bare vil fungere som beskyttelse mot dårlig vær, og ikke være egnet for kjøring i høye hastigheter med kalesjen oppslått.

Karosseriet er avstivet for å kompensere for det manglende taket, og bakhjulsopphenget er modifisert. Ellers blir 550 Maranello Spider mekanisk sett like Coupeen, med vanvittige 485 hk fra den nydelige V12-motoren med 5.474 ccm. I følge Automedia sine kilder vil bilen første gang bli vist offentlig allerede i høst.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer