Spionbilder av C-klasse kupé

C-klasse kupé blir trolig et forholdsvis rimelig alternativ for deg som vil kjøre Mercedes.

Designen blir mye som på vanlige C-klasse, men med en lavere og rundere takprofil
Designen blir mye som på vanlige C-klasse, men med en lavere og rundere takprofil Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

C-klasse er midt inne i livssyklusen og en helt ny modell er neppe på banen før om en tre års tid. Men en kupé-variant kommer trolig en god stund før det.

Her kan du nemlig se de første spionbildene av det som blir et ungdommelig og relativt sett rimelig alternativ blant de bakhjulsdrevne Mercedesene. C-klasse kupé skal på mange måter erstatte gamle Sportscoupé og CLC som fortsatt markedsføres noen steder.

Sikter nedover?

Dette var biler som på mange måter skulle konkurrere mot kompaktbiler som Audi A3 og BMW 1-serie. Det er derfor ikke utenkelig at man vil posisjonere C-klasse kupé mer ned mot kompaktklassen enn oppover mot mellomklassen. Man har jo også E-klasse kupé som på mange måter er alternativ til Audi A5 og BMW 3-serie kupé.

Likner C-klasse

Størrelsesmessig vil nok den nye Mercedes-kupeen ligge på omtrent samme nivå som sedanen. Men litt lavere og trangere i baksetet blir den nok. For øvrig blir designen trolig mye av den samme som på vanlige C-klasse. Både fronten og store deler av hekken skal i følge vår kilde Automedia være omtrent identisk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer