Splitter ny Opel Astra

NYHET: De første bildene av nye Opel Astra viser en sprekere og tøffere bil. Bilen vises allerede i september.

Publisert
Sist oppdatert

Splitter ny Opel Astra

 1. Store bilder


Det skjer mye i kompakt-klassen om dagen. Toyota Corolla har tatt over som den nye folke-bilen, men Volkswagen håper å ta tilbake kronen når den nye Golfen vises i høst.

Opel Astra har alltid solgt godt i denne klassen, men den nåværende modellen begynner å henge etter. Så kom altså nyheten om at Opel har dyttet gassen i bånn og vil vise en ny Astra allerede på Frankfurt-messen den 13. september. Som dere kan se av bildene får bilen nå et langt mer moderne utseende. Opel selv mener den understreker følelser og individualitet. Enig? Ta en titt på bildene og døm selv.

Kurve-lys

Splitter ny Opel Astra


Opel lanserer femdørs-versjonen av nye Astra våren 2004, mens stasjonsvogn og tredørs-utgaven kommer senere.

Som alle andre nye modeller, blir også den nye Astraen større enn sin forgjenger. Den blir hele 14 centimeter lengre, to centimeter bredere og fire centimeter høyere.

De største endringene utover designen er at bilen nå får den samme elektronikken som finnes i nye Vectra, nemlig IDS Plus med kontinuerlig støtdemperkontroll. Ved hjelp av en knapp kan sjåføren endre bilens karakteristikk fra komfortabel til mer sportslig.

Nye Astra får også Adaptive lys slik som blant andre Audi A8, som hjelper å lyse opp på svingete vei.

Mini-diesel

Splitter ny Opel Astra


Bilen får et godt motorutvalg bestående av fem bensinmotorer og tre turbodieseler fra 1,4 til 2,0 liter. To av motorene, en 1,9 liter på 150 hestekrefter og en 2,0 liter som yter 170 hestekrefter er helt nye av året. Disse, sammen med 2.0 liter bensin, leveres sammen med en nyutviklet sekstrinns manuell girkasse.

Her finner du mer Opel-stoff:

 • Tester
 • Nyheter
 • Nybillanseringer
 • Spionbilder
 • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer