Sportsbilopplevelse for lønnstakere

Biler som Lamborghini, Porsche og Aston Martin er ikke nødvendigvis forbeholdt fiffen. Hvem som helst kan bestille seg en tur på bane med et knippe slike biler. Vi har testet.

Publisert
Sist oppdatert

De fleste bilinteresserte går nok med en drøm om en dag å få prøve en skikkelig sportsbil, og da gjerne på bane. Men å kjøpe slike biler krever solid økonomisk ryggrad, både i form av innkjøp- og driftskostnader. Dermed blir det med drømmen for de fleste. Men det er muligheter også for deg med normal økonomi og en racersjåfør i magen.

Fem biler – 6.000 kroner

Vi har prøvd et av flere tilgjengelig tilbud. Pakken vi har testet heter Euro Challenge og leveres av Vrooom, en underavdeling av reiseselskapet Alfa Travel. For snaut 6.000 kroner får du tilgang på fem heftige sportsbiler og en bane å kuske dem på. Er det verdt pengene?

I England

Før vi går løs på selve kjøreopplevelsen tar vi med litt av omstendighetene rundt opplegget. For det er ikke slik at dette foregår rett utenfor stuedøra di. Banen er lokalisert i den lille engelske byen Loughborough, cirka tre timer nord for London. Dit må du komme deg for egen kostnad. Før du setter deg i en bilene må du også gjennom en rask sikkerhetsbriefing og et par runder rundt banen i en instruktørbil. Siden man befinner seg i England, sitter man på høyre siden av bilen når man kjører.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer