Sportslig Ibiza

Nye Seat Ibiza følger opp den sportslige imagen det spanske merket har strevet etter.

Publisert
Sist oppdatert

DALEN (DinSide Motor): Spesielt med nye Ibiza er at den inviterer til aktiv kjøring allerede med den nest minste motoren under panseret, det er ikke mange biler med 75 hestekrefters motor som er like gøyale.

Bevisst

Den norske importøren, Harald A. Møller AS, følger opp intensjonene om sportslig image ved å konsentrere modellutvalget rundt utstyrsnivået Sport. Dette utstyrsnivået innebærer sportsunderstell og 15-tommers aluminiumsfelger. Hele 5 av 8 modellvarianter tilbys med denne utstyrpakken.

Sydlig

Det er lett å se hva nye Seat Ibiza ligner på, og uten merket i grillen vil nok de fleste spå sydligere deler av Europa om opprinnelsesland. Spesifisering av land kan bli vanskelig, bilen ser unektelig litt italiensk ut.

Også interiøret heller mot det sportslige. Riktignok er bildene vi viser her av toppmodellen, som mer rikelig utstyrt med instrumenter enn grunnversjonen. Interiøret oppleves mer som ryddig enn spartansk, og toppen av dashbordet har fått den tidsriktige ru sorte overflaten.

Ferdig stylet

Seat Ibiza ser litt ut som den er stylet allerede i grunnversjon. Det appellerer nok ikke til alle, og de konservative blant oss vil nok trenge litt overtaling for å vurdere Ibiza istedenfor biler som Ford Fiesta, Opel Corsa, Peugeot 206 og Volkswagen Polo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer