Sprek roadster fra Nissan

Veien fra kupe til roadster er kort og 350 Z, som er på markedet til høsten, etterfølges av en roadster til neste år.

Publisert
Sist oppdatert

Z-serien til Nissan startet tidlig på 70-tallet og 350 Z som er det siste skuddet på stammen kom på markedet i USA i 2002. Til neste år kommer også en roadster som også får den samme spreke V6eren.

Luftig

I roadsteren er det lagt vekt på at det skal være behagelig å kjøre med taket nede. Det skal være lite trekk og turbulens og støynivået skal være lavt. Nissan forteller også i pressemeldingen at motorlyden skal bestå av vellyd. V6eren skremmer ut 280 hestekrefter ved 6.200 omdreininger og 363 newtonmeter ved 4.800 omdreininger. Selv om motoren har kontinuerlig variable kamaksler ser vi for oss at dette er en motor som liker seg veldig godt på høye turtall.

To modeller

350 Z roadster kommer i to modeller, Roadser Enthusiast Modell og Roadster Touring Modell. Enthusiast Modell har blant annet elektrisk drevne seter, elektrisk drevet kalesje, vindavviser, 17-tommers felger, gassutladningslys, automatisk klimaanlegg og sekstrinns manuell girkasse eller femtrinns automat.

Touring Modell har Bose stereoanlegg med CD-veksler og mange høytalere, delskinn i setene og varme i seter og speil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer