Sprek Toledo

Etter at VW-importøren ga opp Seat i Norge har ikke Seat-nyhetene fått høy prioritet.

Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i år viste Seat den spennende og alternative fleksibilen Altea, og nå står Golf-konkurrenten Toledo for tur. Også den ser spennende ut, og det er å håpe at den spanske bilprodusenten under VW-paraplyen får sving på det norske markedet.

Sprekere

Nye Toledo ser mye mer spennende ut en den sedanen som har vært på det norske markedet til nå. Den nye bilen skal vises på Paris-utstillingen i september, og salget ute i Europa starter før jul.

Nye Toledo og Altea er de første bilene som dukker opp etter at Seat ble knyttet tett opp mot Audi, og det er vel meningen at disse to merkene skal være VW-familiens sportslige alibi.

To av hver

Ved lansering vil det være to bensinmotorer og to dieselmotorer tilgjengelig. Det skjuler seg ingen spennende overraskelser under panseret på den 450 centimeter lange Toledo, men de største motorene i hver drivstofftype er relativt kraftige. Det dreier seg om en 2-liters FSI-motor på 150 hestekrefter, og en 2-liters diesel på 140 hestekrefter. Ellers er det kjenninger som 1,9-TDI på 105 hestekrefter og 1,6 bensin på 102 hestekrefter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer