Spyr ut godbiter

Noe av dette er hårreisende kostbart, men det finnes unntak. Smart, SLK med Brabus-utstyr er kult det også.

Spyr ut godbiter
Publisert
Sist oppdatert

Dette er svært spesielle og ekslusive biler. Brabus er kanskje mest kjent for sine ekstreme motoriseringer, men leverer mye spennende av trimming og styling også. Vi er vanligvis svært kritiske til fikling med motoreffekt, men Brabus regnes som en produsent av biler, til tross for at det er Mercedes som leverer grunnlagsmaterialet. I Norge er det også en av Mercedes-importørens forhandlere som er fohandler av Brabusprodukter.

Nå virker det som om lageret skal tømmes for godbiter - og følg med. Dette er ikke melk og brød-biler. Her snakker vi om skikkelige "jern" hvor godt med hestekrefter er hovedinngrediensen. Fargevalget på bilene er i hovedsak like kreativt som på T-Ford og Ferrari, men andre farger enn standard er tilgjengelig. Nivået på interiør og styling er i det øvre sjikt.

Noen vil nok hevde at dette er langt over grensen og kanskje ikke tiltrekker seg annet enn halliker og oljesjeiker, men det er litt tøft også selv om det bikker over i det direkte ekle og motbydelige innimellom.

SLR

Noe som fremtår som det reneste kuppet er en brukt SLR McLaren fra 2006 (521.000 kroner i avgiftsrabatt!) og snaue 40.000 kilometer på meteret. Prisen på bilen er 289.000 euro, eller drøye 2,5 millioner kroner. Avgiften på bilen er ganske nøyaktig én million. Totalprisen blir cirka 3,5 millioner inkludert avgifter og masse Brabus-stæsj. Husk at dette er en bil som har kostet 5,5 millioner i Norge!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer