Startech: Eksklusiv foredling av Chrysler

Mye lekkert finnes også til Chrylser. Både PT Cruiser, Crossfire, Viper og Ram kan få seg en skikkelig omgang bare det finnes penger.

Publisert
Sist oppdatert

PT Cruiser er den bilen som får den enkleste oppgraderingen. Utgangspunket er PT Cruiser GT 2.4 Turbo og her blir det faktisk ikke gjort noe med motoren. Den blir senket med 30m millimeter og blir også stivere. Utover dette kan den leveres med en rekke felger på 17, 18 eller 19 tommer.

Styling finnes også både utvendig og innvendig, samt et stort foldesoltak. Av elektroniske duppeditter kan det integreres både DVD, navigasjonssystem, telefon og LCD-skjermer i hodestøttene foran til de som sitter bak.

Eklsusivt og motorsterkt for Crossfire

Crossfire er i utgangspunktet motorisert med en 3,2-liters motor med 218 hestekrefter. De som synes dette ligner på en Mercedes-motor har helt rett. Det var nok derfor Startech, som er en del av Brabus, enkelt kunne plukke frem det de hadde av deler til denne motoren i Mercedes-hyllene og putte de i Crossfire. Første skritt er kamaksler og ventilfjærer som resulterer i 233 hester. Nytt eksosanlegg gir ytterligere 10 hester.

Når totalt slagvolum økes til 3,8 liter har du plutselig 280 hester. Da er motoren boret opp og den har ny veivaksel som øker slaglengden. Nå begynner også ytelsene å ta seg opp. 0 til 100 på 5,9 sekunder og en toppfart på 271 kilometer i timen er resultatet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer