Startech: Eksklusiv foredling av Chrysler

Mye lekkert finnes også til Chrylser. Både PT Cruiser, Crossfire, Viper og Ram kan få seg en skikkelig omgang bare det finnes penger.

Publisert
Sist oppdatert
Startech: Eksklusiv foredling av Chrysler

Startech: Eksklusiv foredling av Chrysler

 1. Store bilder
Startech: Eksklusiv foredling av Chrysler
Startech: Eksklusiv foredling av Chrysler
Startech: Eksklusiv foredling av Chrysler


PT Cruiser er den bilen som får den enkleste oppgraderingen. Utgangspunket er PT Cruiser GT 2.4 Turbo og her blir det faktisk ikke gjort noe med motoren. Den blir senket med 30m millimeter og blir også stivere. Utover dette kan den leveres med en rekke felger på 17, 18 eller 19 tommer.

Styling finnes også både utvendig og innvendig, samt et stort foldesoltak. Av elektroniske duppeditter kan det integreres både DVD, navigasjonssystem, telefon og LCD-skjermer i hodestøttene foran til de som sitter bak.

Eklsusivt og motorsterkt for Crossfire

Crossfire er i utgangspunktet motorisert med en 3,2-liters motor med 218 hestekrefter. De som synes dette ligner på en Mercedes-motor har helt rett. Det var nok derfor Startech, som er en del av Brabus, enkelt kunne plukke frem det de hadde av deler til denne motoren i Mercedes-hyllene og putte de i Crossfire. Første skritt er kamaksler og ventilfjærer som resulterer i 233 hester. Nytt eksosanlegg gir ytterligere 10 hester.

Når totalt slagvolum økes til 3,8 liter har du plutselig 280 hester. Da er motoren boret opp og den har ny veivaksel som øker slaglengden. Nå begynner også ytelsene å ta seg opp. 0 til 100 på 5,9 sekunder og en toppfart på 271 kilometer i timen er resultatet.

Crossfire kan også leveres med en rekke felger helt opp til 19 tommer foran og 20 tommer bak.

Full pakke

Antagelig sitter de i Tyskland og gnir seg i hendene når de viser denne bilen. Amerikanerne er langt fremme når det gjelder kubikk, men Startech blir en sterk konkurrent når de brekker ut V6-eren og kiler ned en 6,1-liters V8 motor. Da blir Crossfire utstyrt med 426 hestekrefter og 621 newtonmeter og en toppfart på 300 kilometer i timen. 100 kilometer passeres på 4,7 sekunder.

Chrysler Hoggorm

Viper får heller ingen motoroppgradering. Den har jo en ganske frisk motor i utgangspunktet (500 hestekrefter fra en en 8,3 liters V10-motor). I tillegg til detaljer innvendig får den enorme felger og dekk. Foran blir den utstyrt med dekk i dimensjonen 275/30-19 og bak er det plass til 345/25-20. Viper blir også utstyrt med nye fjærer og dempere og blir senket med 25 millimeter.

Ram

Til Ram er det et rent stylingprogram som leveres til bensinmodellene 4,7 og 5,7 og dieselmodellen 5,9. Hele bilen blir ringet inn med rustfritt stål og den blir utstyrt med 24-tommers felger med dekk i dimensjonen 295/40-24.

Her finner du mer Chrysler-stoff:

 • Tester
 • Nyheter
 • Nybillanseringer
 • Spionbilder
 • Store bilder finner du her.  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer