Coronaviruset

Statens vegvesen stenger trafikkstasjonene

Stenges inntil videre på grunn av coronaviruset. I tillegg blir digitale tjenester utilgjengelig i helgen.

STENGER: Statens vegvesen bekrefter at de stenger alle trafikkstasjoner. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
STENGER: Statens vegvesen bekrefter at de stenger alle trafikkstasjoner. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På sine nettsider bekrefter Statens vegvesen at de stenger alle sine trafikkstasjoner på grunn av corona. Stengingen skjer så snart som praktisk mulig i dag 12. mars og alle trafikkstasjonene vil være stengt fredag 13. mars, opplyser vegvesenet.

– Statens vegvesen har bestemt å stenge alle trafikkstasjoner i hele landet på grunn av koronautbruddet. Det betyr at all aktivitet som skjer ved trafikkstasjonen slik som for eksempel førerprøver, teoriprøver og hallkontroller som er planlagt i dag og i morgen fredag 13. mars er avlyst, sier Bodil Rønning Dreyer i Statens vegvesen, i en pressemelding.

Statens vegvesen skriver at følger situasjonen tett, og at de vil vurdere på nytt over helgen om trafikkstasjonene kan gjenåpne.

Samtidig er det kjent at mellom fredag 13. mars klokken 13.00 og mandag 16. mars klokken 07.00, vil Statens vegvesens digitale kjøretøytjenester være utilgjengelige slik at det heller ikke vil være mulig å sende inn salgsmelding, betale omregistreringsavgift eller omregistrere kjøretøy på vegvesen.no. De digitale kjøretøytjenestene vil bli tilgjengelige igjen mandag 16. mars, opplyser vegvesenet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer