Stem på Norges kuleste stasjonsvogn

Stasjonsvognen er Norges mest populære biltype. Men hvilken er egentlig den kuleste av dem alle?

Publisert
Sist oppdatert

Nordmenn elsker stasjonsvogner. Mer enn en av tre (36 prosent) av alle biler som er solgt i år er en stasjonsvogn. Det betyr at stasjonsvognen holder stand, til tross for at fleksi- og flerbruksbilene de siste årene har gjort sitt inntog også her i landet.

Mange tilbydere

Selv om stasjonsvognen ikke er like populær i resten av verden, er stasjonsvognen en så viktig biltype at de aller fleste bilprodusenter har minst én i stallen. Mange, for eksempel de tre tyske luksusprodusentene, har to stasjonsvogner på programmet. Men den som har tatt stasjonsvognen på størst alvor, er Peugeot. Denne franske bilprodusenten tilbyr hele tre stasjonsvogner.

Må markedsføres aktivt i Norge

For å begrense utvalget i denne avstemmingen, har vi valgt å kun ta med stasjonsvogner som markedsføres aktivt via en offisiell norsk importør. Likevel sitter vi igjen med hele 38 modeller fra 24 produsenter. Det skulle derfor være noe for enhver smak på listen.

Til 10. januar

Avstemmingen vil være aktiv til mandag 10. januar 2005. Dermed er det bare å sette i gang med å varsle venner, kolleger, bilklubber og andre som kan hjelpe deg til å sørge for at nettopp din stasjonsvogn-favoritt vinner. Om ønskelig kan du avgi stemme til to eller flere modeller.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer