Stem på Norges vakreste kabriolet

Årstiden for toppløse biler er her allerede og storparten av landets kabrioleteierne har rukket å sjekke om takmekanismen fungerer også i år. Men hvilken kabriolet-modell er egentlig den vakreste av dem alle?

Publisert
Sist oppdatert

Kabriolet-sesongen er i gang også her i DinSide Motor. På torsdag publiserer vi test av Volkswagen Beetle, neste uke gir vi deg en test av den spennende nykommeren Peugeot 307 CC. Deretter følger tester av både nye Mercedes-Benz SLK, nye Saab 9-3 Cabriolet, BMW 645 Ci Cabriolet og Renault Megane CC. Det er med andre ord mye å glede seg til for de av våre lesere som har sans for biler med nedfellbart tak.

Bare de nye

For å begrense utvalget i denne avstemmingen har vi bestemt oss for å kun ta med modeller som markedsføres aktivt her i landet. Modeller fra Aston Martin, Ferrari og andre lekkerbiskener er derfor utelatt. Det samme er utgåtte modeller som Audi 80, Mercedes-Benz E-klasse og BMW Z3. Dermed står vi igjen med 27 modeller fra 19 produsenter. Legg forøvrig merke til BMW og Mercedes-Benz, som begge kan friste med hele tre kabrioleter hver.

Stanses 19. mai

Avstemmingen vil være aktiv én uke og vil stanses onsdag 19. mai. Dermed er det bare å sette i gang med å varsle venner, kolleger, bilklubber og andre som kan hjelpe deg til å sørge for at nettopp din kabriolet-favoritt vinner. Om ønskelig kan du avgi stemme til to eller flere modeller.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer