Sterkere Dodge Durango neste år

Nåværende Dodge Durango selges som avgiftsfri lastebil av flere parallellimportører i Norge. Nå har bilen blitt enda større og fått nye motorer.

Publisert
Sist oppdatert
Sterkere Dodge Durango neste år

Sterkere Dodge Durango neste år

  1. Store biler
Sterkere Dodge Durango neste år


Dodge Durango blir større på alle mulige måter. Den blir lengre og det blir større plass til bagasje. Den er 17,8 centimeter lengre, 7,6 centimeter bredere og 7,6 centimeter høyere. Den skal til og med bli bedre å kjøre.

Motorer

Durango-kundene trenger ikke lete etter dieselmotorer, det finnes ikke. Til gjengjeld finnes det tre bensinmotorer, to V8-ere og en V6-er. Den største er en 5,7-liter med 330 hestekrefter og den "lille" V8-eren yter 230 hestekrefter. Du kan også få en V6-motor med 210 hestekrefter. V8-motorene kommer med firehjulsdrift og femtrinns automatgir, mens V6-eren kun leveres med bakhjulsdrift og firetrinns automatgir.

For de som skal trekke tunge tilhengere er dette et godt valg. I USA vil den bli godkjent for tilgengere opp til 4.050 kilo. Det betyr at den greit skulle klare tilhengere på 3.500 kilo som blir maksimal belastning i Norge.

Durango vil bli levert i tre utstyrnivåer: ST, SLT og Limited.


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer