Stille plass

Peugeot 807 er en klar andregenerasjons flerbruksbil. De slitsomme egenskapene ved modellene som ble kokt i hop etter suksessen til Chrysler Voyager og Renault Espace er borte, og nye 807 gir et godt førsteinntrykk.

Publisert
Sist oppdatert

PARIS (DinSide Motor): Det er særlig stillheten som imponerer. Naturloven som innebærer vindstøy når høye kjøretøy presses i motorveihastighet gjelder visst ikke for Peugeot 807 – den dytter luften unna uten at støyen når inn i kupeen.

Ingen revolusjon

Nye Peugeot 807 er praktisk, like praktisk som de ytre mål skulle tilsi. De innvendig endringene er ikke revolusjonerende, men mekanismer for flytting av seter er forbedret siden 806, og resultatet er en økt grad av fleksibilitet. Fra støtfanger til støtfanger har 807 blitt nesten 3 desimeter lengre enn forgjengeren 806.

Interiøret, og særlig dashbordet, har blitt en del sprekere. Midtplasserte instrumenter og sterkt skrånende frontrute gir plass til hele tre hanskerom av normal størrelse, og da er ikke et relativt romslig rom med innebygd kjøling i midtkonsollen tatt med.

Peugeotaktig

En ribbe i grillen og kraftige lykter gjør 807 lett gjenkjennelig som medlem av Peugeot-familien. Peugeot 807 er, som 806 var, et resultat av et samarbeid mellom PSA Peugeot Citroen og Fiat. Citroen, Fiat og Lancia vil alle presentere sine utgaver i nærmeste fremtid. Sammenligner vi de foreløpige bildene ser det ut som siste generasjon vil være mer merke-individuelle enn forrige generasjon var.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer