Maxus Euniq MPV

Stor elektrisk 7-seter til lavpris

Større og billigere elbil skal du lete lenge etter.

MAXUS EUNIQ MPV: Fra knappe 400.000 kroner kan du få elbil med 325 km rekkevidde og plass til sju personer. Foto: Importøren
MAXUS EUNIQ MPV: Fra knappe 400.000 kroner kan du få elbil med 325 km rekkevidde og plass til sju personer. Foto: Importøren Vis mer
Publisert

De elektriske kinabilene har nå virkelig kommet for fullt i Norge. Chery, DFSK, MG, X-Peng og BYD er merker som har fått oppmerksomhet. Maxus har dessuten tidligere lansert varebil på det norske markedet.

I sommer meldte imidlertid den norske Maxus-importøren, RSA, om enda en ny elektrisk personbil - nemlig den store sjuseteren Euniq MPV. Til en pris fra knappe 400.000 kroner kan norske familier få plass til sju personer, mulighet for å trekke henger og i tillegg ha takboks.

Den nye elbilen er faktisk så interessant at den er blitt nominert til Årets bil i Dagbladet/Dinside. Nederst i denne artikkelen kan du selv være med å stemme fram Årets bil og Folkets favoritt.

- Dette er den første elektriske familiebilen på det norske markedet i et fornuftig prissegment, skryter merkeansvarlig for Maxus i Norge, Espen Kristoffersen, i en pressemelding.

Stor plass

Den elektriske batteripakka er ikke den største på markedet, på 52,5 kWt. Det rekker til den offisielle WLTP-rekkevidden på 325 km, noe som blir betydelig kortere på vinteren og trolig noe lenger på en god sommerdag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer