Stor luksussedan fra Maserati

Maserati skal bruke bilutstillingen i Franfurt til høsten for å vise frem sin nye store sedan.

Publisert
Sist oppdatert

Dette er de første offisielle bildene av bilen og den vil ikke bli vist for publikum før til høsten på den internasjonale bilutstillingen i Frankfurt (IAA) mellem 11. og 21. september.

Navnet Quattroporte har ikke noe med motoren å gjøre for de som kanskje trodde det. Modellnavnet Quattroporte er italiensk og betyr rett og slett firedørs.

Design av Pininfarina

Quattroporte er designet av Pininfarina og den drives av den samme motoren som sitter i Spyder og Coupe. I disse to modellene yter motoren 390 hestekrefter og 451 newtonmeter, men i Quattroporte skal effekten være hevet til 400 hestekrefter. Dette er en V8-motor med snaue 4,3 liters sylindervolum.

Maserati lover at kupeen skal bli usedvanlig romslig og det skal være mulig for kundene å få bilen skreddersydd etter personlig ønsker helt ned til minste detalj.

Over fem meter

De ytre målene på Maserati Quattroporte røper hvilken klasse bilen befinner seg i. Akselavstanden er 3,06 meter og den er 5,05 meter lang. Dermed er det Mercedes S-klasse og BMW 7-serie Maserati i første omgang sikter seg inn mot.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer