Stor og rimelig fra Volkswagen

Caddy Maxi Life oppfyller tre ønsker på en gang.

Publisert
Sist oppdatert

Volkswagen Caddy Maxi Life blir både rommelig, praktisk og dessuten prisgunstig.

Caddy er Volkswagens minste og rimeligste varebil. Caddy Life er en personbilutgave av denne med sidevinduer og mulighet til å utstyres med opptil syv sitteplasser. Bilen som nå vises heter Caddy Maxi Life og er en forlenget utgave av sistnevnte.

 • Store bilder finner du her.
 • En halvmeter lenger

  Vi snakker ikke om en beskjeden og nærmest umerkelig forandring. Nei, Volkswagen har tatt skikkelig i og lagt til en snau halvmeter ekstra bil.

  Det betyr en totallengde på drøyt 487 centimeter. Fem av disse har supplert avstanden mellom andre og tredje seterad og bagasjerommet rommer hele 380 liter selv med alle sitteplassene i bruk, tall svært få personbiler kan matche.

  Sjekk hva bilen din er verdt

  Tre motorer

  Tre motorer blir for øvrig tilgjenglige, alle gamle kjenninger. Bensinmotoren er på 1,6 liter og 102 hestekrefter, mens dieselalternativene utgjøres av en 1,9-liter og en 2,0-liter med henholdsvis 105 og 140 hestekrefter.

  Enkel

  Ok, Caddy Maxi Life blir nok neppe verken luksuriøs eller spesielt raffinert, den er tross alt bygd på en varebil, men den kan tilby masse plass og praktiske løsninger for dem som ikke kan eller vil kjøpe en Multivan som jo er langt dyrere.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer