Stor småbil for penga

Nissan Note tilbyr god plass og en hyggelig prislapp.

MUSKULØSE HJULBUER:Note buler godt rundt hjulene. Foto: Lord Arnstein Landsem
MUSKULØSE HJULBUER:Note buler godt rundt hjulene. Foto: Lord Arnstein Landsem Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Can you dig it? Jada, DIG-S motoren med sine 98 hk er en særdeles positiv overraskelse. Men Nissan Note har mer på lager enn en sjarmerende motor.

Jeg prøvekjørte bilen for Autofil i Tsjekkia forrige sommer, og da ble hele kjøreturen litt ødelagt av et voldsomt regnvær. Men en uke med Nissan Note i frisk norsk luft gir et annet perspektiv på ting.

Her kan du lese kollega Skillebæk sin vurdering av bilen etter turen i Tsjekkia.

Hva menes med Safety Shield?

Under lanseringen var det veldig fokus på det Nissan kalte Safety Shield, men hvis du ser for deg et slags Dødsstjerne-aktig skjold som sikret bilen mot alle ulykker, tar du feil.

Safety Shield er ganske enkelt et samlebegrep for tre helt ordinære sikkerhetssystemer: Blindsonevarsler, filskiftevarsler og en sensor som piper hvis noe rører seg bak bilen. Med andre ord er ikke dette skjoldet noe å bli spesielt imponert av, men på den andre siden er jo Note en billig bil, så man kan ikke akkurat forvente Mercedes S-klasse utstyr heller.

Priser og motorer

Note kommer med tre ulike motorer: Bensin på 80 og 98 hester, og diesel på 90 hk. 80-hesteren starter på 177.300 kroner i Visia City utstyrsnivå, mens dieselen starter på 192.300 kroner for det samme utstyrsnivået.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer