De raskeste SUV-ene fra 0-100 km/t

Store, kule og ekstremt raske

Har du stiftet familie, men vil beholde barnet i deg, kan én av disse SUV-ene være løsningen.

DE RASKESTE SUV-ENE: Mercedes-Benz' eksklusive luksusbil G63 havner på en sjuendeplass på lista over de ti raskeste SUV-ene på markedet. Foto: Mercedes
DE RASKESTE SUV-ENE: Mercedes-Benz' eksklusive luksusbil G63 havner på en sjuendeplass på lista over de ti raskeste SUV-ene på markedet. Foto: Mercedes Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Oioioi! Her snakker vi biler de fleste av oss bare kan drømme om. Å kombinere store SUV-er som har plass til hele familier, med rask akselerasjon, koster penger - mye penger!

Her har du lista over de ti SUV-ene på det norske markedet som gjør unna 0-100 km/t på minst tid. Oppsiktsvekkende nok er det den rimeligste av dem som er aller, aller best. Lista starter på strenge 4,7 sekunder - vel bekomme!

Her har du forresten lista over de bilene som gav oss hakeslepp på bilmessa i Genève.

4,7 sek - BMW X7 M50i xDrive

BMWs store og luksuriøse SUV sparker godt fra i M-versjon. Til tross for ei vekt på 2.480 kilo gjør den unna 0-100 km/t på 4,7 sekunder. Bensinbilen koster bare 1.833.200 kroner ...

4,7 sek - Range Rover Sport SVR

Uavgjort. Land Rovers store luksus-SUV med V8-motor og 575 hester vet å sparke fra seg. For den nette sum av 2.274.950 kroner vil du kunne flytte 2.373 kilo fra 0-100 km/t på bare 4,7 sekunder.

4,5 sek - Mercedes-AMG G63

Tidligere i år fikk den finske ishockey-proffen Rasmus Ristolainen en saftig millionbot da han råkjørte i sin Mercedes-Benz G500. Godt det ikke var en G63 - den er nemlig enda kjappere ut fra startblokkene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer