Store prisforskjeller på flerbruksbiler

Her finner du en oversikt som viser ekstreme prisforskjeller i klassen for flerbruksbiler.

Store prisforskjeller på flerbruksbiler
Publisert
Sist oppdatert

Prisene i denne sammenligningen er hentet fra prislisten til Opplysningsrådet for Veitrafikken (OFV). Det er ikke gjort utstyrsjusteringer og derfor kan det forekomme noen mindre avvik, men alle bilene har omtrent lik effekt, manuell girkasse og klimaanlegg. Sikkerhetsmessig skiller det en del på antall kollisjonsputer. Mitsubishi og Peugeot har seks stykker og Renault Espace har hele ti. De andre i følget har fire kollisjonsputer.

Vinneren

Mitsubishi Grandis kommer svært høyt på listen når vi ser på prisene. Den er opp mot 100.000 kroner gunstigere enn både Peugeot, Chrysler og Renault. Størrelsesmessig kommer den greit ut, men legg merke til at Grandis har litt lavere tak enn de andre. (Du kan rangere bilene etter egne kriterier ved å klikke på overskriftene på hver kolonne i tabellen.) Den kommer også høyt opp hvis nybilgaranti er viktig. Mitsubishi har fortsatt fem år på sine biler, mens de andre nøyer seg med tre.














Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer